Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Homerun Wilson geen blijvertje

Seattle Seahawks quarterback Russell Wilson sloeg gisteren tijdens een training bij de Texas Rangers een homerun. Reken er echter niet op dat hij en tweede Bo Jackson of Deion Sanders wordt. 

Voor het tweede jaar op rij doet Russell Wilson mee tijdens de trainingen bij de Texas Rangers. Vorig jaar was het nog spring training nu blijft het waarschijnlijk bij een batting practice. Wel eentje met een homerun dus, maar verder is duidelijk dat de quarterback alleen pr-materiaal is voor nu. De media hapte er grif op in. Wilson maakte al duidelijk dat hij verder geen loopbaan in de MLB ambieert. ‘Het gooien van een touchdown geeft hem meer plezier dan het slaan van een homerun’, liet hij optekenen aan de massaal aanwezig pers.

Naast ballen gooien op de gridiron, kan Wilson ze dus ook slaan op de diamond. In 2007 werd hij na highschool al gedraft door de Baltimore Orioles al bleef hij toen studeren. In 2010 haalden de Colorado Rockies hem binnen via de draft en speelden hij een zomer in de Minor League, voordat hij in 2013 gekozen werd in de zogenaamde Rule 5 draft door de Texas Rangers. Toen was Wilson echter al een grote meneer in de NFL en kwam het bij de Rangers niet verder dan wat trainingsactie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *