Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Browns GM geschorst voor smsen

De illegale sms’jes van GM Ray Farmer in het afgelopen seizoen komen hem letterlijk duur te staan. De NFL schorst hem vier weken -een gevalletje onbetaald verlof- en beboet hem ook nog met een kwart miljoen dollar. 

Volgens de social media policiy mag er niet gesmst worden tijdens de wedstrijd in de ’teamomgeving’. Het is dus hoogste illegaal dat Ray Farmer vanaf zijn stoeltje op de tribune naar de zijlijn smste over de opstelling op het veld. Quarterback Johnny Manziel spinde er als enige garen bij, want de GM wilde zijn draft pick liever op de gridiron zien dan basisspeler Brian Hoyer.

De NFL deed drie maanden onderzoek om vandaag de strafmaat naar buiten te brengen. Vanaf middernacht voor de eerste reguliere competitiewedstrijd tot direct na wedstrijd vier mag Farmer niet betrokken zijn bij teamactiviteiten van de Cleveland Browns. Ook mag hij niet aanwezig zijn op de faciliteiten van de organisatie. Hij kan het als vakantie zien, al mag hij niet doorbetaald krijgen. Extra vervelend, omdat hij naast deze schorsing een acceptgiro krijgt van de NFL ter waarde van 250.000 dollar.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *