Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

‘Fifty Shades of Gold’ in NFL

Stop de persen! Alle NFL stadions krijgen het komende seizoen een gouden ’50’ op het veld. Dit ter ere van de vijftigste Super Bowl die eraan komt. U begrijpt dat dit komkommernieuws is tussen de overdaad aan mock drafts en de ingesukkelde free agency-periode van dit moment.

Op 7 februari 2016 staat Super Bowl 50 op het programma in het Levi’s Stadium in Santa Clara. Niet alleen de thuishaven van de San Francisco 49ers zal een jubileum uitstraling krijgen tijdens de grote finale. De NFL gaat dit gouden jubileum tot op het detail uitmelken. We kunnen vast verklappen dat de onderstaande opsomming niet volledig zal zijn. Het kan niet goud genoeg worden.

Tijdens alle NFL-wedstrijden van het komende seizoen worden namelijk ook de beiden ’50’-cijfers goud gespoten. Als aanvulling spuit men ook nog een gouden NFL-logo op het veld. De NFL zou de NFL niet zijn als dit ook niet in merchandise wordt uitgemolken. U raadt vast al welke kleur op de ‘sideline gear’ van de teams gaat terugkomen?

gouden50Het eerste gouden tintje ga je overigens opmerken tijdens de aankomende draft in Chicago. Alle spelers die daar gekozen worden en krijgen een petje van hun nieuwe werkgever. Een petje met een gouden NFL-logo op de zijkant. Ook het museum dat in Chicago wordt opgetrokken ter ere van de draft heeft een gouden tintje. Meevaller wordt overigens wel dat de felgekleurde tenues van de Pro Bowl een jaartje extra de kast ingaan. Ook de Pro Bowlers gaan gekleed in goud.

Last but not least, krijg de Super Bowl winnaar naast de zilveren Vince Lombardi Trophy ook nog een grote 18 karaats gouden ’50’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *