Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ravens halen Schaub als backup

De Baltimore Ravens hebben in de persoon van veteraan Matt Schaub een nieuwe backup gevonden voor Joe Flacco. Het maximaal haalbare voor een gevallen ster.

Matt Schaub gooide in 2009 nog de meeste passing yards (4770 yards, red.) van de NFL. Toen in dienst van de Houston Texans reikte hij zelfs tot de Pro Bowl in dat seizoen én in 2012. Na dit optreden in het sterrenbal ging het snel bergafwaarts. In 2013 belandde hij op de bank in Houston, nadat hij drie wedstrijd op rij een ‘Pick Six’ gooide. Zijn herkansing bij de Oakland Raiders strandde vorig jaar na welgeteld 10 passes in de eerste wedstrijd. Daarin gooide hij al twee interceptions en kon hij linea recta naar de reservebank.

De backup-rol bij de Baltimore Ravens lijkt het maximaal haalbare voor Matt Schaub in zijn twaalfde seizoen in de NFL. Een basisplaats kon hij nergens verwachten en de ploeg uit Baltimore zocht nog een tweede quarterback nadat Tyrod Taylor onlangs tekende bij de Buffalo Bills.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *