Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuw Tenue van Colts compleet wit

De Indianapolis Colts gaan volledig in het wit in 2014. Witte shirts, witte nummering, witte helm, witte broek… wit dus. Een filmpresentatie op de officiële website ziet er gelikt uit, maar houdt op 1 april toch niemand voor de gek. 

Ondanks dat niemand er tegenwoordig nog intrapt op 1 april is de opzet gelikt. Tight end Dwayne Allen die het tenue presenteert. Zijn voice-over is scherp, waarin hij de keuze voor witte nummers op een wit tenue een strategische geniale zet noemt. “Hoe kunnen tegenstanders ons scouten op film, als ze onze nummers niet eens kunnen zien”, aldus een ‘bloedserieuze’ Allen.

Check hier het filmpje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *