Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Boldewijn ’taking his talents to South Beach’?

Geraldo Boldewijn mag nog altijd hopen op een carrière in de NFL. De Nederlandse receiver heeft vandaag namelijk een try-out bij de Miami Dolphins. Tenminste, als we zijn agent Donte Robinson mogen geloven. Die wenst de receiver namelijk via Twitter succes met zijn workout.

Boldewijn kwam vorig seizoen in de spotlights tijdens Training Camp bij de Atlanta Falcons, na een aantal productieve jaren bij de Boise State Broncos. De receiver, die door zijn ploeggenoten ‘Amsterdam’ werd genoemd, zo leerden we tijdens Hard Knocks, ontwikkelde zich prima, maar blesseerde in de laatste fase van de voorbereiding zijn hamstring. Gevolg: geen plaats op het roster en de spotlights verdwenen uit zicht.

De Miami Dolphins hebben het talent van Boldewijn echter opgemerkt en zijn bereid hem een tweede kans te geven. Zodra we meer weten over de afloop hiervan, weten jullie het uiteraard als eerste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *