Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Football klaar voor volgend seizoen?

We herinneren ons allemaal de quarterback die vorig seizoen door een ongelooflijk grote hype omringd werd: Johnny Manziel. De 22e pick van de Cleveland Browns in de draft van 2014 kon ondanks een grote College-carrière bij Texas A&M geen potten breken bij de pro’s.

Met de grote hype ging ook een grote controverse gepaard rond Johnny Football’s persoonlijkheid. Volgens ploegmaats, NFL insiders en analysten gedroeg hij zich niet als een pro. Hij kende zijn playbook niet en had een drankprobleem. Skip Bayless van ESPN ging zelfs zo ver om Manziel een ‘alcoholic’ te noemen.

Na vorig seizoen postte Johnny Football een video waarin hij zich excuseerde tegenover de Browns fans en de organisatie. Hij ging ook in therapie in een afkickcentrum om van zijn verslaving af te geraken. Vorige week werd hij voor de eerste keer gespot op een golfbaan buiten de faciliteit. Met zijn alcoholverslaving blijkt het dus goed te gaan. Nu valt natuurlijk nog af te wachten of hij er volgend seizoen wel zal staan en met zijn geweldige kwaliteiten die hij liet zien bij de Texas A&M Aggies de ploeg naar de play-offs kan leiden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *