Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Promotie voor Kurt Warner als coach

Oud-Admirals quarterback Kurt Warner maakte op 1 april nog een grap door te stellen dat hij bereid is terug te keren van zijn football-pensioen. Een week is hij iets serieuzer met de bekendmaking dat hij offensive coordinator wordt bij Desert Mountain High School in Arizona. 

Warner was naast TV-analyst als quarterbacks coach bij deze high school. Nu maakt hij promotie en krijgt hij de hele aanval onder zijn hoede. Waarom deze school? De reden is vrij praktisch. De voormalig quarterback van onder meer de Admirals en de Arizona Cardinals kwam in aanraking met deze werkplek, via zijn zoon Kade. Zoonlief treedt overigens niet in de voetsporen van vader Kurt, maar speelt momenteel als linebacker en receiver.

Zal Warner het hele playbook omschrijven ten behoeve van de receptions van zijn zoon?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *