Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Wattniacki: Alleskunner J.J. Watt verovert tennisster

Alarmbellen voor de Houston Texans! De man van 100-miljoen (J.J. Watt) zou het namelijk ‘doen’ met de Deense tennisster en voormalig nummer 1 van de wereld Caroline Wozniacki. Kan hij de afleidingen van een celebrity-koppel voldoende weerstaan om zijn prestaties op de gridiron te waarborgen.

Watt en Wozniacki werd de afgelopen week ‘erg gezellig’ gespot bij de College Basketball finals in Indianapolis. Sindsdien gonst het op social media van de geruchten. Er wordt zelfs al van ‘Wattniacki’ gesproken.

Alles wat Watt aanraakt verandert momenteel in goud. Een contract van 100 miljoen dollar inspireerde hem tot een geweldig seizoen als Defensive Player of the Year. Hij was zelfs nog in de running als League MVP. De Texans mogen zich nu al zorgen maken over zijn prestaties met alle off-field afleidingen. Zou zouden knipperlichtrelatie in 2009/2010 tussen Kim Kardashian en runningback Reggie Bush zijn sportprestaties ook beïnvloed hebben.

Dan is het maar helemaal te hopen dat J.J. Watt niet de ‘rebound-guy’ is. Wozniacki is nog niet zo heel lang geleden gedumpt door top-golfer Rory McIlroy. Nadat de uitnodigingen voor de bruiloft al verstuurd waren. Een gebruikte Watt zal toch minder domineren, dan hij  nu doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *