Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jameis Winston nog niet klaar voor NFL

Hij wordt misschien wel de nummer één pick, maar dat betekent niet dat Jameis Winston klaar is voor het leven in de National Football League. Dat zegt David Cornwell, zaakwaarnemer van de quarterback.

Cornwell zegt dat het óp het veld wel goed komt, maar dat Winston nog niet klaar is voor het leven buiten het stadion. Hij zegt verder dat geen enkele NFL rookie dat is: ‘Niemand is klaar voor deze wereld, als zij er in stappen. Daarom hebben we rookie symposiums.’

NFL Rookies komen vóór het seizoen bij elkaar en worden dan voorgelicht over de verleidingen die het geld en de roem met zich mee brengen. Één van de sprekers in een vorige editie was bijvoorbeeld Tyrann Mathieu, die een verleden met wiet succesvol achter zich liet en nu een top free safety is voor de Arizona Cardinals.

Winston is waarschijnlijk geen uniek geval, maar het is opvallend dat een vertegenwoordiger van een speler zoeits publiekelijk toegeeft. Cornwell voegt overigens wel toe dat Jameis goed op weg is, en dat een meeting met Roger Goodell hem waarschijnlijk ‘more ready than most‘ maakt. ‘Wij moeten hem helpen een volwassen kerel te worden, en dat gaat niet gemakkelijk worden.’

Hoewel hij nooit officieel is aangeklaagd, heeft Winston de stempel van een verkrachter gekregen toen een dame op Florida State hem in eerste instantie voor de rechter wilde slepen. Verder heeft hij ooit iets gejat, en liep hij weg uit een restaurant zonder te betalen. Boefje, die Winston, maar wel een verdomd goede football-speler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *