Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ridley zet binnen 48 uur Jets-tattoo

De inkt van de handtekening onder zijn contract bij de New York Jets was nog maar nauwelijks opgedroogd, of er stond al flink wat Jets-inkt op de onderarm van runningback Stevan Ridley. Een gewaagde actie voor de voormalig Patriot die maar voor één jaar tekende.

Stevan Ridley heeft al wat Patriots inkt getatoeëerd. Hij lijkt dus een wandelende cv te worden nu ook zijn tweede NFL-team vereeuwigd is op zijn onderarm. De vraag is wel of de Jets-tattoo helemaal in verhouding is. Het logo is vrij fors en dat terwijl hij nog geen yard gelopen heeft voor de ploeg.

Sowieso is het nog maar de vraag hoe goed hij terugkeert op de gridiron, aangezien hij op 12 oktober zijn kruisband afscheurde. De Patriots moesten hem toen op Injured Reserve zetten. Ofschoon hij zelf zegt dat zijn herstel voorspoedig verloopt, nemen niet alleen de Jets een grote gok met hem, maar neemt Ridley zelf ook een grote gok met deze tattoo.

Bekijk hieronder de highlight tape van Ridley van voor zijn blessure:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *