Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Johnny Football terug onder de levenden

Johnny Manziel is klaar met zijn rehad. De quarterback van de Cleveland Browns is uitgecheckt bij de faciliteit waar hij werkte aan zijn drank- en feestproblemen.

Manziel ging nog vóór de Super Bowl naar een kliniek om naar eigen zeggen ‘een beter familielid, een betere vriend, een betere teamgenoot’ te worden. Hij heeft dus meer dan twee maanden de tijd gehad zich te beteren, en hij zal het nodig hebben. Zijn 2014 campagne was lachwekkend.

Hij gooide 18 op 35 passes raak voor 175 yards, 2 interceptions en 0 touchdowns. Hij liep één score binnen maar zijn rushing average (3.0 yards per carry) hinten niet naar Manziel als rennende dreiging. In theorie strijdt hij deze off season om de starterplek tegen Josh McCown. In de praktijk ligt McCown waarschijnlijk mijlenver voor in een race die eigenlijk geen race is.

Coach Mike Pettine van de Browns lijkt goed in de hele soap te staan. Hij zegt dat Johnny gewoon in het diepe wordt gegooid, als team trainingen op 20 april beginnen. ´Het wordt volle snelheid voor hem´, aldus Pettine. ´We zullen voorbereid zijn zoals we dat met alle spelers zijn. Als ze weer in town zijn, coachen we ze een ongeluk.´

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *