Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ryan blijft oorlog maken in AFC East

Beledigingen heb je in verschillende soorten en maten. Je kunt iemand indirect een stoot onder de gordel geven of je kunt iemand in zijn gezicht de huid vol schelden. Beiden werden perfect tentoongesteld door Jets tight end Jace Amaro en zijn voormalige coach Rex Ryan deze week.

Amaro koos voor de weg der geleidelijkheid. De speler werd gevraagd naar de verschillen tussen het huidige beleid van Todd Bowles en het beleid van Ryan de afgelopen jaren. Amaro was duidelijk: “Jongens werden vorig jaar niet genoeg verantwoordelijk gehouden voor hun daden. Dat is het grootste verschil, hij (Bowles, red.) zorgt ervoor dat iedereen 100% is en anders zit je niet bij het team.” Oftewel: Ryan liet het nog wel eens verslappen en had het woord ‘discipline’ niet in het woordenboek staan.

Ryan is het daar niet bepaald mee eens, liet hij des Rex’ weten. ‘He’s full of shit en daar herinner ik hem ook aan als we tegen hem spelen. Kijk, we waren niet perfect en dat heb ik ook nooit beweerd. Maar dat is een fucking bullshit opmerking. Maar hey, hij is blij dat hij een andere coach heeft. We zien wel hoe blij hij is als ik tegen hem speel.”

De toon binnen de AFC East is in ieder geval gezet. Ryan gaat met zijn Bills vol in de aanval, zowel verbaal als football-technisch. Met LeSean McCoy, Matt Cassel, Percy Harvin, Charles Clay en Richie Incognito als nieuwe namen lijkt men in Buffalo klaar voor een aanval op de New England Patriots.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *