Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spelers en legendes spelen paradepaardje bij Draft

De NFL heeft het weer voor elkaar. 28 spelers en een flink aantal NFL-legendes zijn aanwezig bij de NFL Draft, ditmaal gehouden in Chicago, om als paradepaardje te fungeren voor de bond. 30 april is de eerste ronde, 1 en 2 mei volgen de overige rondes.

Qua spelers missen alleen de beste twee quarterbacks van deze lichting: Jameis Winston en Marcus Mariota. Zij hebben ervoor gekozen om het feestje met familie en vrienden te vieren, een initiatief dat veel bijval kreeg vanuit de NFL. Het lijkt erop alsof spelers het zelf ook een beetje zat zijn om voor het karretje van de NFL te worden gespannen, terwijl het juist een moment is dat je wil vieren met de mensen waar je van houdt. Toch zijn er dus 28 prospects die in pak gaan zitten zweten. De meest bekende namen zijn Leonard Williams en Kevin White. De verwachting is dat het duo bij de zesde pick van dit jaar al van het bord zijn. Het grote aantal betekent bovendien dat er hoogstwaarschijnlijk een aantal jongens de eerste gaan overleven, wat weer voor heerlijk ongemakkelijke televisie gaat zorgen. Wij zetten de Red Bull en koffie alvast klaar.

Qua legendes hebben we tevens niks te klagen. Hall of Famers Jim Kelly en Dick Butkus komen voor respectievelijk de Buffalo Bills en Chicago Bears voorlezen, waar Charles Haley dat namens de San Francisco 49ers zal doen. Daarnaast zijn ook Darren Woodson (Dallas Cowboys), Chris Spielman (Detroit Lions), Ickey Woods (Cincinnati Bengals), Ty Law (New England Patriots) en Donald Driver (Green Bay Packers) gecharmeerd van het aanbod van Commissioner Roger Goodell. De verwachting is dat het lijstje nog wel gaat groeien naarmate de Draft nadert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *