Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Matt Newman evenaart langste touchdown seizoen

Wat hebben Arnhem Falcons wide receivers Matt Newman en Jermaine Ramsey met elkaar gemeen?


Ze scoorden beiden op een 79-yard touchdown reception. En terwijl Ramsey naar verluidt heel wat pushing en shoving nodig had om op de play in kwestie (tegen Amsterdam Panthers enkele weken geleden) vrij te komen, daar had Newman het afgelopen zondag tegen 010 Trojans erg makkelijk. Newman werd helemaal vrijgelaten door een breakdown in coverage, na een play action pass.  Ook de overgesnelde safety kon de schade niet meer repareren. Hoe dat er in de praktijk uitzag? Wij hebben de beelden die u nergens anders kunt zien:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *