Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Van den Boogaard weer naar Dusseldorf Panther

010 Trojans coach Wouter van den Boogaard lijkt toch de shoulderpads weer om te strappen. De voormalige offensive lineman van de Dusseldorf Panther en Berlin Rebels lijkt een terugkeer naar zijn laatste team in Dusseldorf wel te zien zitten, nu hij door de huidige offensive linecoach is teruggevraagd. “Na veel gesprekken te hebben gevoerd, moet ik eerlijk zeggen dat het toch weer begint te kriebelen. Ik ben de gym dus weer ingegaan en ben weer begonnen met trainen.”

Van den Boogaard zette vorig seizoen een punt achter zijn loopbaan, omdat hij het plezier verloren had. “Vorig seizoen heb ik het hele jaar door geblesseerd gespeeld en heb ik helaas enkele GFL games moeten missen. Daarnaast hielp het niet dat er onrust in Dusseldorf was in het bestuur en er geen commitment werd uitgesproken richting 2015. Ik had geen zin om na mijn jaar in Dusseldorf over te stappen naar een nieuwe vereniging. Bovendien kreeg ik het op mijn werk steeds drukker, dus de keuze was snel gemaakt.”

Van den Boogaard stelt dat zijn nieuwe actieve speelcarriere het coachen bij de 010 Trojans niet in de weg zal staan. “Ook met mijn werk kan ik dit goed combineren. Er zijn goede afspraken gemaakt over trainingen en games. Ik stap pas in als het seizoen in Nederland tegen het einde loopt. Dat conflicteert dus niet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *