Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Poolse NFL-reus daagt J.J. Watt uit

De Poolse gigant Babatunde Aiyegbusi heeft weer van zich laten horen. De international, die een aantal weken geleden tekende voor de Minnesota Vikings, heeft zelfs defensive end J.J. Watt uitgedaagd. Als we Tom Pelissero van USA Today tenminste mogen geloven.

Volgens de overlevering was de Pool niet bijster happy, toen hij zijn contract bij de Vikings tekende. Toen een teamfunctionaris daar naar vroeg, schijnt de offensive lineman zijn mond voorbij te hebben gepraat. “Ik ben pas blij als ik J.J. Watt tegen de grond aan heb gewerkt.”

Aiyegbusi meet 2.06 en bijna 160 kilo en is dus niet snel geintimideerd. De beste verdediger uit de NFL tot de orde roepen is echter niet zijn meest slimme footballmove tot nu toe, niet in de laatste plaats omdat de Vikings aankomend seizoen geen onderonsje tegen Houston Texans in het vooruitzicht hebben.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *