Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Receiver Tyler Shoemaker publiekstrekker op LEF

Tyler Shoemaker is de meest bekende naam tijdens het tweede zomerkamp van Stichting Legacy European Football (LEF). Van 17 tot en met 19 juli heeft de stichting het kamp opgeslagen in Nederland. Spelers van 12 jaar en ouder kunnen zich voor de lessen van footballprofs inschrijven. Kosten bedragen 65 euro. LEF is een initiatief van onder andere Ricky Tjong-a-Tjoe om spelers mee te zuigen in de ervaringen van de Nederlandse profs overzees.

Deelnemers krijgen deskundige begeleiding van coaches. Verder zijn met het inschrijfgeld de lunch, handschoenen, sokken en een t-shirt gecovered.

Tyler Shoemaker is een bekende naam voor iedereen die Boise State volgt. Shoemaker is van dezelfde lichting als de oranje generatie. Hij speelde samen met Ricky Tjong-a-Tjoe, Cedric Febis en Geraldo Boldewijn en was een favoriet doelwit van quarterback Kellen Moore. Hij tekende als ongedrafte free agent bij de Kansas City Chiefs en maakte deel uit van het trainingskamp van de Tampa Bay Buccaneers.

Ook Chuck Hayes (o-line), Jeffrey Bediako (linebacker coach), Cedric Febis (defensive backs) en Donny Alves Fortes (D-line) hebben hun sporen op het hoogste college-niveau verdiend en komen helpen tijdens de camps.

Deelnemers kunnen voor méér informatie kijken op www.legacyeuropeanfootball.com. Volgens Ricky Tjong-a-tjoe zelf kun je er maar beter snel bijzijn. Vol is immers vol. Het is het tweede kamp dat door LEF wordt georganiseerd. Eerder gingen zij in de winter van 2014 al met de kids aan de slag.

 
 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *