Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Russell Wilson merchandise goudhaantje

Voor het tweede jaar op rij voert Russell Wilson de Merchandise Ranglijst aan van de NFL. De top vijf bestaat volledig uit quarterbacks.

De NFL verdiende via haar officiële kanalen 1,4 miljard dollar met merchandiseverkoop tussen 1 maart 2014 en 28 februari 2015. De grootste bijdrage kwam dus via Russell Wilson. Gevolgd door Peyton Manning, Tom Brady, Colin Kaepernick en Aaron Rodgers. Na deze top 5 is het probleemkind van de Browns Johnny Manziel op nummer tien de volgende quarterback.

Sowieso zijn de Seattle Seahawks populair. Na Wilson op nummer 1, vinden we Richard Sherman en Marshawn Lynch terug op plaatsen 7 en 9. Receiver Dez Bryant (zesde) en de man van 100 miljoen J.J. Watt (achtste) maken de top tien compleet.

Opmerkelijk is verder dat Redskins’ spelverdeler Robert Griffin III van plek 4 naar plek 25 is gedaald. Ook Eli Manning en Adrian Peterson vielen ver terug. Beide daalden veertien plaatsen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *