Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Adrian Wilson als Cardinal met pensioen

Adrian Wilson tekende vandaag bij de Arizona Cardinals. Niet voor een herstart van zijn carrière, maar om met pensioen te gaan als Cardinal. De enige franchise waar hij écht voor speelde.

Adrian Wilson speelde twaalf seizoenen in de woestijn van Arizona. Hij kwam als ‘hard hitting safety’ tot 181 wedstrijden, waarin hij 27 interceptions en 25,5 sacks noteerde. Vijf keer werd hij verkozen tot de Pro Bowl. In 2013 koos hij voor een nieuwe uitdaging bij de New England Patriots. Hij speelde daar geen enkele reguliere competitiewedstrijd, doordat hij al in de voorbereiding geblesseerd raakte en op de Injured Reserve List eindigde. Vorig jaar tekende hij bij de Chicago Bears om in trainingskamp ontslagen te worden. Na twee jaar zonder football vond hij het vandaag definitief welletjes.

De Arizona Cardinals bieden hun voormalig Pro Bowler hoogst waarschijnlijk een plaats aan in hun coaching staff. Adrian zelf zegt zich nog te beraden op zijn vervolgstappen na zijn actieve carrière… een loopbaan die al twee jaar niet meer actief was.

Bekijk hieronder de ‘hard hitting highlights’ van Adrian Wilson.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *