Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Eindhoven Raptors op zoek naar coaches

Waar het ene team zijn hoofdcoach helemaal uit Mexico haalt, daar is het andere team afhankelijk van social media. De Eindhoven Raptors zijn dringend op zoek naar nieuwe coaches. Twee van de drie leden van de coaching staff verlaten de club na dit seizoen noodgedwongen.

De enige coach die over blijft, Arrien van Schaik, plaatste vandaag een oproep op Facebook. De Raptors zijn op zoek naar position coaches om Roel Simons en Frans-Pieter van der Burgt te vervangen. Simons stort zich op zijn maatschappelijke carrière, terwijl Van der Burgt de liefde volgt richting de Nederlandse hoofdstad. Van der Burgt: “Deze leergierige, ijverige en vooral leuke groep verdient stabiliteit. Dat kan ik door de verhuizing met mijn andere grote liefde niet garanderen.”

Nieuwe coaches vallen met hun neus in de boter. Zij beschikken namelijk over oermens Jeroen Timmer. Daarnaast vieren de Raptors dit seizoen hun vijftienjarige bestaan, dus er gaan ongetwijfeld heel wat bierflesjes op onorthodoxe wijze geopend worden.

Voormalig hoofdcoach Rob Dankers sprong in het verleden vaker in de bres voor Eindhoven. Dit keer hoeft men hem echter niet te bellen: “Ik heb het daar veel te druk voor. Ik run tegenwoordig een magazine en daarvoor organiseren wij met ons team ook events in Nederland, Belgie, Frankrijk, you name it.”

Zoals elke voormalig speler en coach van de Raptors ziet hij de situatie aan met pijn in het hart: “Ik vind het heel jammer want uiteraard is het hart voor football nog steeds warm. Ik volg de NFL en de Raptors nog steeds, maar laatstgenoemde echt alleen nog maar als fan en supporter. Mijn prioriteiten liggen helaas tegenwoordig elders.

Coaches met een natte droom om in Eindhoven aan de slag te gaan, kunnen zich aanmelden via info@raptors.nl.

De Raptors trainen dinsdag en donderdag van 20 tot 22 uur. Zij komen uit in de landelijke eerste divisie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *