Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Ricky Tjong-a-tjoe hoopt op start trainingskamp

De Nederlandse defensive tackle Ricky Tjong-a-tjoe hoopt op tijd gerevalideerd te zijn van zijn gescheurde knieband om aan te sluiten bij het trainingskamp van de San Diego Chargers.

Tjong-a-tjoe scheurde zijn kruisbanden vorig jaar augustus in een preseason game tegen San Francisco 49ers. Tjong-a-tjoe: “Ik heb geen idee hoelang het nog gaat duren, maar ik hoop voor het seizoen klaar te zijn. Ik kan er nog niks over zeggen. Ik moet eerst healthy zijn.”

De Chargers openden eergisteren het seizoen met teamactivities, die in de media nauwlettend worden gevolgd. Quarterback Philip Rivers is volgens clubicoon Ladainian Tomlinson ontevreden over de progressie die de afgelopen seizoenen in San Diego is gemaakt en zou op het trading block staan.

Tennessee Titans zou een van de partijen zijn die hierin geïnteresseerd is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *