Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Van Rijswijck: “Ben nog niet klaar in Arnhem”

Het opstappen van de voltallige Wedstrijdcommissie van de AFBN zou een goed moment zijn om enkele personen te polsen, die een hoogwaardige kwaliteitsslag kunnen maken op dat gebied. Een van de namen die al een tijd wordt genoemd is die Michel van Rijswijck.

De voormalig international en fullback geeft te kennen dat hij de ambities heeft om een soortgelijke taak bij de AFBN te vervullen, maar dat het nu nog te vroeg is.

Van Rijswijck, in het dagelijkse leven zelfstandig aannemer, geeft aan: “Ik heb nog een paar projecten lopen. Het is nu nog te vroeg voor mij. Over een paar jaar wil ik dit wel overwegen, maar voorlopig ben ik nog niet klaar in Arnhem.”

Van Rijswijck is samen met de Arnhem Falcons organisatie verantwoordelijk voor de organisatie van de laatste twee Tulip Bowls. Ook was hij degene die de kar trok om Falcons een kunstgrasveld te bezorgen.

De volgende stap is een verbouwing van de kleedkamers en het clubhuis. De organisatie zoekt hiervoor nog sponsoren en donateurs.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *