Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nederland – Belgie medio oktober op agenda

De interessante interland tussen Nederland en Belgie voor de kwalificatie voor Groep B van het Europees Kampioenschap vindt op 17 of 24 oktober plaats op Nederlands grondgebied. De organisatie grijpt alles aan om hier een spectaculair evenement van te maken. Medio juni hopen de AFBN en Dutch Lions met meer informatie naar buiten te komen.

Teammanager Claudio Bartolozzi geeft aan: “Deze interland moet een showcase worden van American football in Nederland. Het moet het gevoel opwekken dat de Amsterdam Admirals tussen 1998 en 2007 in de Amsterdam ArenA wisten te genereren: een evenement waar veel publiek op af komt.”

Eerder meldde Gridiron al dat de wedstrijd tussen 15 augustus en 31 oktober 2015 moet worden gespeeld. In totaal hebben zich veertien teams aangemeld voor de groepskwalificatieronde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *