Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Caland Amsterdams Varsity-kampioen Flag Football

In twee categorieën streden in totaal 13 teams gisteren om het Amsterdamse Topscore-kampioenschap Flag Football. Na een stralend zonnige dag op de locatie van de Amsterdam Panthers mochten uiteindelijk Caland (Varsity discipline) en OSB1 (Junior Varsity) de beker omhoog houden.

Tijdens de dag lieten veel American football-prominenten hun neus zien. Er was veel steun vanuit de AFBN en het management van Topscore was aanwezig om de kids te zien zwoegen en zweten. Zelfs een aantal spelers van de Dutch Lions gaven aan de Bok de Korverweg acte de présence. Kevin Bourne en Humphrey Koopmans coachten de “Varsity All-Stars” (van iedere school een speler die met discipline en houding de sport het beste vertegenwoordigt) in een wedstrijd tegen de coaches. De aanwezige coaches van de Panthers waren te spreken over het talent dat rond liep.

Uiteindelijk zagen de eerste drie van beide categorieën er als volgt uit:

Varsity:
Caland
PNC
Spinoza

Junior Varsity:
OSB1
PNC
Spinoza

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *