Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gesjoemel met Revis kost Jets 100k

Volgens de NFL hebben de Jets de boel gemanipuleerd om Darrelle Revis aan te trekken toen hij nog onder contract stond bij de Patriots. Het kost de ploeg uit de AFC East geen draftkeuze, maar wel een slordige 100.000 dollar.

Jets’ eigenaar Woody Johnson liet in december in de media al optekenen dat hij een comeback van Revis bij zijn ploeg meer dan zag zitten. De Patriots waren er niet blij mee dat er al ver voor free agency zo aan hun speler werd getrokken. Ze dienden een ’tampering charge’ in bij de NFL. Iets dat nu gehonoreerd is met het beboeten van de Jets.

De ’tweede’ ploeg uit New York diende overigens ook een ‘manipulatie klacht’ in bij de NFL tegen de Patriots, nadat diens eigenaar Robert Kraft in de media gereageerd had op het tekenen van Revis bij de Jets. Die aanklacht achtte de NFL ongegrond. De strijd tussen de divisie-rivalen gaat dus vol door in de offseason. De Jets zijn voorlopig de winnaar, zelfs met de boete. Die 100k zijn een schijntje om te betalen als je daarmee Revis binnen weet te halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *