Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Geheime meeting 010 Trojans bestuur

Donderdagavond 30 april gaat het bestuur van 010 Trojans om de tafel met een denktank. Er staat een agendapunt op tafel: hoe nu verder met het invullen van de bestuursfuncties, nu twee prominente bestuursleden zijn opgestapt.

Voorzitter Stephan Tuinenburg en bestuurslid Technische Zaken Joost van den Bogert zijn na een intensieve ruzie beiden opgestapt en hebben een groot gat achtergelaten ten burele van de Rotterdammers. De impact reikt echter verder dan de bestuurstafel. 010 Trojans wil als een solide organisatie overkomen richting de lokale politiek en daar helpen de mutaties van de afgelopen weken niet bij.

Ook is er de issue van de coaching-staff. Vorige week maakte Gridiron bekend dat 010 de intentie had om Wouter van den Boogaard de opvolger te laten worden van huidige hoofdcoach Michel Storm. Dit is door de voormalig voorzitter reeds bevestigd. De mondelinge overeenkomst wordt door de partijen nu echter tegengesproken.  Een anonieme bron met kennis van de situatie wijt dit aan de perikelen rondom de club: “Rotterdam moet de zaakjes eerst op orde krijgen. Bestuurlijk dient er een nieuwe koers uitgestippeld te worden. Daarna kunnen de poppetjes pas op de juiste plek worden gezet.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *