Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Redskins’ fans slechtste in spelling

De fans van de Redskins zijn het slechtste in het volgen van spelling- en grammatica-regels. Daar waar de aanhang van de Detroit Lions er het beste in is. Dit blijkt uit een onderzoek van de Wall Street Journal. 

Xsm2C0EEr zat zich iemand waarschijnlijk te vervelen op de redactie van de Wall Street Journal, maar hoe dan ook heeft deze persoon reacties van fans gecheckt op spel- en grammatica fouten. Berichten van langer dan 150 woorden op de websites van de NFL-teams kregen een check op 400 fouten.

De Redskins waren hierin veruit het slechts met 16,5 fouten per 100 woorden. De op één na slechtste -de fans van de Saints- kwamen tot 12,4 fouten. Beduidend beter deden de fans het van de Detroit Lions met maar 4,2 fouten of die van de Packers met 5,1 ’typos’. Er is overigens geen enkele relatie met de prestaties van de spelers op het veld, want de aanhang van de Super Bowl-kampioen Patriots maakt de vierde meeste fouten (11,6).

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *