Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bruce Irvin beleeft emotionele dag op Twitter

Het was zondag niet makkelijk om Bruce Irvin te zijn. De linebacker van de Seattle Seahawks liet zijn volgers op Twitter meegenieten van zijn gemoedstoestand, nadat hij slecht nieuws te horen had gekregen. De optie om zijn rookie contract met een jaar te verlengen wordt namelijk niet gelicht door de club. Tot ongenoegen van Irvin.

De Seahawks hebben al eens de intentie uitgesproken om lang met Irvin verder te gaan, maar ze doen het niet door hem automatisch een jaar langer aan zich te binden. Wel liet coach Pete Carroll weten dat hij een gesprek had gehad met Irvin en dat dit goed was gegaan. Irvin was het daar op Twitter niet mee eens. “Faced way tougher adversity getting outta them streets coming up. That’s shit is nothing. FUCK THAT OPTION.” Opvallend, aangezien spelers vaak blij zijn dat de voor teams gunstige optie gelicht wordt, aangezien ze dan een jaar eerder kunnen cashen.

Niet veel later was de linebacker al iets milder en leek er zelfs een soort van excuus te komen. “I’m a very blunt person and that won’t ever change sorry if u dislike it.” Wij houden er wel van! Naar verluid zou de optie de Hawks $7.8 miljoen gaan kosten, iets waarvan ze verwachten dat Irvin dat na 2016 niet waard is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *