Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nieuwe mijlpaal Gridiron.nl

Gridiron.nl heeft een nieuwe mijlpaal bereikt. De site trok in de maand april in totaal meer dan 38.000 unieke bezoekers, een absoluut record. Het vorige record stond op naam van de maand februari.

Gridiron haalde bij de start van het AFBN-seizoen in februari nieuwe recordcijfers. Met de reviews, previews en highlights haalde Gridiron in de eerste maand 28.000 unieke bezoekers. Daarmee blijkt de site nu dus niet lang niet aan haar maximum te zitten. Met de toevoeging van highlights en nog meer stats reikte de teller in april dus bijna tot 40.000.

Daarmee is de rek er echter nog niet uit. Perry Hendriks van Gridiron.nl: “We zijn pas aan het begin van ons ontwikkelingsplan. De komende maanden voegen wij nieuwe features en partners toe aan de site, waardoor dit meer en meer de hub van American football in Nederland wordt.”

“Wij zijn enthousiast om de volgende stap te nemen, ook in het licht van de uitgave van ons eerste magazine. Naar verwachting verschijnt dit allereerste en unieke exemplaar in de derde week van mei. Wij willen iedereen bedanken die onze site een warm hart toedraagt.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *