Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Hoofdcoach Eagles verrast door actie Kiel

Kiel Baltic Hurricanes heeft de verbazing van Alphen Eagles headcoach Errol Zeefuik gewekt door achter zijn rug om achter gametape van de Alphenaren aan te gaan.


Running back coach Mele Mosqueda benaderde afgelopen week in ieder geval een directe AFBN-tegenstander van Alphen voor aanvullende wedstrijdbeelden.

Dat is tegen het zere been van Zeefuik: “De running back coach van Kiel heeft me net na de game van Marburg benaderd om gametape uit te wisselen. Dat heb ik gedaan, met het verzoek hun tape tegen New Yorker Lions ervoor terug te krijgen. Die wilde hij echter niet geven. Ik kreeg tape van een onbeduidend oefenpotje.”

Dankzij internet en livestream kon Zeefuik zich toch verdiepen in de volgende EFL-tegenstander. “Weken later vraagt dezelfde coach me weer om tape uit te wisselen, nu wel met de gametape van New Yorker Lions. Ik heb toen vriendelijk bedankt. Kennelijk laat hij het daar niet bij zitten en probeert hij nu achter onze rug om meer gametape te achterhalen.”

Op internet worden de praktijken van de running back coach al vergeleken met de vele cheat-schandalen rondom de persoon van Bill Belichick.

Alphen Eagles treft de volgende EFL-ronde de Kiel Baltic Hurricanes. De wedstrijd staat gepland voor zaterdag 16 mei.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *