Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Welk moment is voor jou ‘The Play of the Week’?

De redactie van Gridiron.nl heeft de afgelopen week flink in de filmroom gezeten om de mooiste drie momenten van de afgelopen AFBN-speelronde bij elkaar te zoeken. De drie highlights hebben wij bij elkaar gezet en deze dingen mee naar de eretitel ‘The Play of the Week’. Stem jij mee? Stemmen kan rechtsboven in de poll.

Het eerste fragment laat zien dat het loont om op het American football veld van je af te bijten. Matt Newman maakt voor de Arnhem Falcons een schitterende catch tegen de Alphen Eagles.

In het tweede fragment zien we Kevin Wesseling ervan door gaan tegen Lightning Leiden. Ondanks dat de verdediging van de sleutelstad ‘eight-man-in-the-box’ heeft, suist Wesseling er als een vulkaan voorbij.

Ook de defense zijn wij in onze opsomming niet vergeten. Deze play van de Amsterdam Panthers doet denken aan de NFC Championship Game tussen Seattle Seahawks – San Francisco 49ers.

Wil je als vereniging ook meedingen naar de volgende ‘Play of the Week’? Stuur ons dan uiterlijk voor maandagavond 20:00 na de afgelopen speelronde je highlight via WeTransfer op naar highlights@dz.blindside.nl.

Onze deskundige jury zal alle highlights proberen online te zetten. Naar aanleiding hiervan maken we een shortlist met de drie mooiste fragmenten. Van alle mooie fragmenten wordt aan het einde van het jaar een highlight-reel gemaakt. Slechts een play wint uiteindelijk de ‘Play of the Year’-Award.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *