Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

’30-50% NFL-spelers blowt’

Voormalig linebacker Scott Fujita schat in dat 30 tot 50% van de NFL-spelers op regelmatige basis zich te goed doet aan marihuana. Opmerkelijker nog is dat teams en coaches het eigenlijk niet boeit. Als je op het testmoment maar niet gepakt wordt. 

Fujita deed zijn uitspraken in de tv-show van Jim Rome als reactie op de verlaagde draft-waarde van Shane Ray en Randy Gregory. Twee rookies die betrapt werden op het gebruik van marihuana. Positief was dat respectievelijk de Broncos en de Cowboys later in ronde 1 en 2 koopjes hadden aan beide spelers.

Zowel in Denver als in Dallas liggen ze volgens Fujita dus niet wakker van het feit dat er wat joints rond gaan onder de spelers. Als je maar niet dom genoeg bent om gepakt te worden op testmomenten. Momenten die je kunt zien aankomen.

Overigens is Fujita een stuk milder dan oud-offensive tackle Lomas Brown in 2012. Hij stelde dat minstens 50% wiet gebruikt. Een niet nader te namen NFL General Manager zou tegen een Bleacher Report journalist gezegd hebben dat 30 tot 40% van de rookies blowt, wat in lijn is met de rest van de NFL-spelers.

Benieuwd hoe lang marihuana nog op de lijst van verboden middelen blijft staan?

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *