Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

La’el Collins tekent bij Cowboys

De Dallas Cowboys hebben er weer een koopje bij. De Super Bowl kandidaat legde vandaag offensive tackle La’el Collins vast. Opnieuw een toptalent die niet zoals verwacht in de eerste ronde van de draft werd gekozen door problemen buiten het veld.

We hebben de laatste dagen al meer aandacht geschonken aan La’el Collins gespendeerd. De undrafted rookie van LSU is ongekend populair nu hij vrijuit gaat in de moordzaak van zijn vermeende ex-vriendin. Collins liet zich al ontvallen dat hij wilde tekenen bij een team die meedoet om de prijzen. Met de sterrenformatie van de Dallas Cowboys lijkt hij daarmee een schot in de roos te hebben gedaan.

Hij sprak eerder wel met de Bills en zou na een bezoek vandaag aan Dallas doorvliegen naar Miami. De liefde bleek echter al wederzijds bij de Cowboys en in Miami wordt hoogstens vakantie gevierd. Daarnaast kunnen we de Buffalo Bills en de Miami Dolphins niet scharen onder de verwachte kanshebbers. Enige nadeel is dat hij ondermaats verdiend voor een gevallen 1e ronde draftpick. In drie seizoenen verdient hij slechts 1,68 miljoen dollar. Minimum loon. Speeltijd bij de beste offensive line is echter wel een zekerheidje. Na de sterke basis was er nog weinig ‘diepte’ op deze linie, waar er wel een blessuregeschiedenis is bij bijvoorbeeld right tackle Doug Free.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *