Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Groningen Giants zondag vroeg hun nest uit

De Groningen Giants moeten zondag vroeg de bus in. De wedstrijd in de Eerste Divisie tegen Den Haag Raiders, die oorspronkelijk gepland stond om 14 uur op het Sportpark van de Hagenezen, is op last van de bond verschoven naar Leiden.

Door scheidsrechtersproblematiek is speellocatie Den Haag komen te vervallen en is gekeken naar een passend onderkomen in de Sleutelstad. Daar kunnen de beide teams echter alleen om 11:30 uur terecht.

Voor Groningen betekent dit dat de motor van de spelersbus al om 6 uur staat te ronken. Zowel Groningen als Den Haag hebben bezwaar aangetekend tegen de verplaatsing.

Johan Oosterhuis: “Ja , we zijn er niet blij mee maar Groningen speelt altijd! We hebben bezwaar aangetekend omdat wij vinden dat het niet redelijk is. Er waren andere oplossingen. Voor ons betekent dit dat de bus om half zeven vertrekt.”

Op dezelfde dag vindt op hetzelfde sportpark in Leiden de Eredivisie wedstrijd plaats tussen Lightning Leiden en Hilversum Hurricanes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *