Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Shawn Hendrix maakt het goed

Running back Shawn Hendrix van de Amersfoort Untouchables maakt het goed, zo meldt de orgaanisatie.

De baldrager, die gisteren op een brancard van het veld werd gedragen tijdens de interland Dutch Junior Lions – Servië, houdt geen blijvende schade over aan zijn blessure. Hij heeft zich vandaag, gehuld in een neck brace, weer bij het team gevoegd.

“Ik ben uit voorzorg blijven liggen, omdat ik iets in mijn nek voelde,” aldus Hendrix. “In het ziekenhuis werd aan hand van röntgenfoto’s vastgesteld dat er niets ernstigs was met mijn rugwervels. Over tien dagen moet ik weer foto’s maken voor de zekerheid. De brace mag er zondagavond af. Ik hoop dat ik snel weer op het veld sta.”

de Dutch Junior Lions verloren vrijdagavond met 0-3 van Servië. Op Moederdag vervolgen zij het 4Nations toernooi tegen Italië.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *