Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

ACL Drama: Tweede rookie scheurt kruisband

Een dag nadat Jaguars rookie linebacker Fowler zijn kruisband afscheurde, eindigde op dezelfde wijze het seizoen van Broncos tight end Jeff Heuerman. De derde ronde draft pick van Denver had het gat van de vertrokken Julius Thomas op kunnen vangen. Deze veelbelovende toekomst kan voor tenminste één seizoen de ijskast in.Tijdens een special teams drill begaf de knie van Heuerman het toen hij op volle snelheid van richting veranderde. Een MRI gaf het uitsluitsel dat zijn kruisband afgescheurd is. Een aderlating voor de tight end van de college kampioen Ohio die eerder al kampte met enkelblessures die operatief hersteld moesten worden. Wrang is dan de tatoeage op zijn biceps met ‘Blessed’.

De Broncos staken hem bij monde van hoofdcoach Gary Kubiak een hart onder de riem: “Jeff zou dit seizoen een groot aandeel hebben bij de Broncos. Hij blijft nog steeds een belangrijk onderdeel van het team en van onze toekomst.” Met quarterback Peyton Manning en een groepje onvolprezen veteranen (Virgil Green, Owen Daniels en James Casey, red.) waren de vooruitzichten mooi voor Heuerman om direct een impact te hebben in de NFL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *