Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

De Belgian Barbarians houden open combine!

De Belgian Barbarians zijn druk bezig om zich voor te bereiden op hun tweede wedstrijd tegen de Dutch Lions in oktober. Het huidige programma van de Barbarians begon vorig jaar. Alle coaches kregen toen de vraag om hun beste spelers naar een soort van combine te sturen. Dit jaar zal de organisatie een andere selectiemethode gebruiken: een open combine die op 21 juni zal plaatsvinden.

Op deze combine worden alle Belgische American Footballspelers uitgenodigd om te komen laten zien wat ze kunnen. Zowel nieuwe spelers als spelers die deel uitmaakten van het 2014-2015 programma worden gevraagd deel te nemen aan de combine om zo een zo goed mogelijk 85-man roster te maken.

De spelers zullen getest worden op hun kracht (bench-press), snelheid (40-yard dash en 3 cone drill) en op hun vermogen tot American Football spelen op het veld. Ieder die zich geroepen voelt om mee te doen kan zich hier inschrijven (deelname kost 20€).

De volledige brief van de Belgian Barbarians organisatie kan je hier terugvinden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *