Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

010 Trojans verliezen verdedigend anker

010 Trojans defensive tackle Kevin Verlaan is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De verdediger moest zondag in het derde kwart van het duel met Alphen Eagles de wedstrijd geblesseerd verlaten. Hij heeft een spierscheuring in zijn heup.

Verlaan: “Ik moet nu koelen en met krukken lopen. En over twee weken willen ze weer kijken als de bloeduitstortingen en zwelling zijn weggetrokken. Maar ik moet er rekening mee houden dat ik 6 tot 8 weken niks kan doen, dus spelen dit seizoen zit er dan voor mij helaas niet meer in.”

Wouter van den Boogaard meldt: “Het is altijd zuur als je een speler verliest met de status van Kevin. Afgelopen game captain, Dutch Lion en anker van de defense van 010. De afgelopen games speelde Kevin ook tight end op de goal line en short yardage situaties en ook daar gaan wij hem zeker missen! Het is nu aan de andere defensive linemen om in de laatste drie games van dit seizoen te gaan vlammen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *