Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Gear4Teams Player of the Month: maart-april

In de maanden maart en april is er veel football gespeeld. Dit leverde vier Most Valuable Players op. Welke speler wordt, in navolging van Hilversum Hurricanes quarterback Maurice Tielen, de Gear4Teams Player of the Month? Stem en bezorg de winnaar een uitgebreid portret in Gridiron Magazine! Wij stellen de kandidaten graag aan u voor:

Kevin Wesseling – running back – 010 Trojans
In de vierde week vermorzelde Wesseling de defense van de Hurricanes. Met 270 yards en 3 touchdowns was hij de grote nachtmerrie voor de ploeg uit Hilversum. Ook gooide Wesseling nog een touchdown pass en was met 24 van de 32 punten de bepalende factor voor de Trojans. Wellicht voor de begripsvorming: Wesseling deed het kunstje later in de maand nog eens over, door voor 245 yards te rennen tegen Lightning Leiden.

Joost Holtslag – running back – Arnhem Falcons
Bij de Falcons was het de gelegenheids running back Joost Holtslag die dezelfde defense van de Hurricanes blootlegde. In afwezigheid van Brandon Stamper werd de middle linebacker naar de offense gehaald. En niet zonder succes! 143 yards en 3 touchdowns stonden er aan het eind van de middag achter de naam van Holtslag.

Jermaine Charles – running back – Alphen Eagles
In de uitwedstrijd tegen Nijmegen Pirates was het Jermaine Charles die zijn ploeg op sleeptouw nam. Met 131 yards en 3 touchdowns was hij de MVP van de wedstrijd, maar ook van de speelronde. Een goede prestatie voor de jonge runninback.

Offensive Line – 010 Trojans
De gehele offensive line van de Trojans maakt kans op de Player of the Month. Dit na een zeer dominante wedstrijd tegen Lightning Leiden, waarbij ruim 340 yards rushing werden geboekt. De weg werd vrij gemaakt voor vier verschillende baldragers en dat maakt dat de offensive line deze award met recht verdiende

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *