Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

QB Anthony Slootmaekers valt in smaak

Quarterback Anthony Slootmaekers heeft aan aandacht geen gebrek. De spelverdeler, die aan het begin van het seizoen Amsterdam Panthers verliet, is de afgelopen maanden regelmatig benaderd door teams die hem in willen lijven. “Maar ik ben consequent in mijn antwoord,” zegt Slootmaekers. “Ik ben er namelijk nog niet eens over uit of ik uberhaupt wil spelen. De meeste teams heb ik aangegeven dat ik daar voorlopig ook niet over na wil denken.”

Nieuwste belanghebbende in de rij lijkt 010 Trojans. Slootmaekers bivakkeerde afgelopen zondag op uitnodiging van de Rotterdammers in de VIP-tent. Of er concrete interesse uit 010 is, houdt de voormalig quarterback uit 020 in het midden: “Over wie en hoe of wat laat ik me liever niet uit. Teams zitten nog volop in competitie dus het lijkt mij goed dat zij de focus daar op houden.”

Die focus kan immers snel veranderen als ze net als Kenneth Vermeer van 020 overstappen naar 010.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *