Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Redskins Rookie gaat met pensioen

Nog voor minicamp begint van de Washington Redskins heeft rookie quarterback Connor Halliday besloten zijn football-helm aan de wilgen te hangen. Hij is zijn liefde voor de sport kwijtgeraakt. 

Als quarterback van Washington State was Halliday aanvoerder de ‘leading passer’ in college. Althans tot hij een vrij vervelende enkelbreuk opliep in november. Hij speelde hierdoor bij de Cougars ‘slechts’ 35 wedstrijden en gooide hierin 11.304 yards en 90 touchdowns bij elkaar.Ofschoon hij een talent werd genoemd, werd hij niet gekozen in de afgelopen draft. Er waren vragen hoe goed hij zou kunnen acclimatiseren in de NFL, maar ook zijn complexe enkelbreuk gooide roet in het eten.

De Washington Redskins tekende hem als undrafted rookie. En met Kirk Cousins op het vinkentouw, niet geheel kansloos op een plek bij het team. Toch had Halliday er geen zin meer in en gaat hij vervroegd met pensioen. Hij zal zich nog wel achter zijn oren krabben als hij straks fulltime mag gaan werken op kantoor…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *