Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

(VIDEO) Kevin Wesseling touchdown op punt return

Stroef, zo was de reactie van 010 Trojans offensive coordinator Wouter van den Boogaard naar aanleiding van de wedstrijd tegen Nijmegen Pirates. 010 Trojans won uiteindelijk met 19-6, maar had hierbij alle hulp nodig die ze konden krijgen. Kevin Wesseling bood zijn ploeg uiteindelijk weer de hulpende hand. Ditmaal met een fraaie punt return van 50 yards voor een touchdown.

010 Trojans had het zichzelf tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen onnodig moeilijk gemaakt tegen de gedoodverfde degradant Nijmegen. De ploeg maakte in het eerste kwart een flater in de punting game, waar Nijmegen van profiteerde (foto: Chery Fotografie). Hierdoor keek 010 tegen een vroege achterstand aan, die ze alleen konden omturnen met twee fieldgoals. Uiteindelijk bood Wesseling weer soelaas. Met zijn 77 yards over de grond reikte zijn seizoentotaal tot 981. Hij is de eerste running back die ook maar in de buurt komt van de magische 1000 yards grens.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *