Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Veteranen op tryout bij de Cowboys

Oudgediende Felix Jones mag zich opmaken voor een comeback bij de Dallas Cowboys. De runningback is samen met mede-veteraan Ben Tate uitgenodigd op een try-out. Een voorteken dat de ‘Boys zich wellicht toch zorgen maken over de kwaliteit van de grondaanval.

Momenteel moet Darren McFadden de grondaanval leiden. Geen garantie voor succes als je DeMarco Murray gewend bent en je eigelijk ‘all-in’ wilt gaan op weg naar de Super Bowl. De gewenste ruil met de Vikings voor Adrian Peterson blijft uit en dus zijn de Cowboys al op weg naar plan C. Dan hebben we het over Felix Jones, de 1e ronde draft pick uit 2008. Hij kon nooit imponeren en viel onlangs tijdens de allereerste ‘combine voor veteranen’ op door zijn lage snelheid. Daar waar snelheid eerder zijn handelsmerk was. Voor ‘old times sake’ mag hij op herkansing. Echt serieus kunnen we zijn kansen niet nemen.

Ben Tate is na zijn flop bij de Cleveland Browns, Minnesota Vikings en Pittsburgh Steelers (in één seizoen) wellicht nog een betere gegadigde. Interessant is of ze ook nog Ray Rice op try-out laten komen. De ‘vrouwenmepper’ heeft zijn cursus erop zitten en zijn strafblad wordt gezuiverd. Klaar voor een comeback bij teams die wanhopig genoeg zijn om de publieke opinie over zich heen te laten komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *