Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Nederlanders belangrijk voor New Yorker Lions

De Nederlanders Chris Smith, Tom van Duijn en Francis Nouvi hebben vandaag een substantiële bijdrage geleverd aan een mooie overwinning van de New Yorker Lions. In Braunschweig liet de thuisploeg niets heel van de Düsseldorf Panthers: 58-7.

Met name Chris Smith was opvallend aanwezig bij de Lions. De behendige running back scoorde twee touchdowns, rende circa 50 yards bij elkaar en had bovendien twee mooie tackles als gunner tijdens kick-off returns van Düsseldorf. Van Duijn was actief als receiver en werd regelmatig gezocht door zijn quarterback, de Amerikaans-Nederlandse Evan Landi. Het leverde hem uiteindelijk drie catches op. Als kicker liet hij een fieldgoal en een flink aantal extra punten noteren. Francis Nouvi mocht bovendien een sack bijschrijven, nadat hij de play ervoor een 15 yard penalty had gekregen vanwege roughing the passer.

Al met al een succesvolle dag voor de Dutch Lions in Braunschweig. Later de reacties op Gridiron!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *