Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Peterson komt niet opdagen bij Vikings

De geruchten zijn hardnekkig dat Adrian Peterson morgen niet verschijnt bij de start van de OTA’s van de Vikings. De runningback is nog steeds niet blij dat zijn franchise zo weinig deed om hem vorig jaar bij te staan bij het aanvechten van zijn schorsing. 

31 van de 32 NFL-teams houden deze week ‘Organized Team Activities’ (alleen de Rams doen niets, red.). Altijd een mooi moment om ontevreden spelers te ontdekken. Dat Adrian Peterson niet tevreden was bij de Vikings was al maanden bekend. Dat de liefde nog niet is teruggekeerd mogen we nu wel concluderen. Als hij inderdaad weigert te komen, zullen de ’trade-geruchten’ weer flink de kop op steken. Peterson is duidelijk op ramkoers in Minnesota.

Als hij morgen niet op komt dagen riskeert hij een boete van 250.000 dollar. Een peulenschil voor een speler die dit jaar 13 miljoen gaat verdienen. De boeteclausule gaat in als Peterson 90% van de OTA’s mist. Na deze week zijn er nog twee in juni. Die 90% drempel gaat hij dus niet halen door deze week af te haken. Eind juni is er ook een verplicht trainingskamp. Mocht hij zich daar ook niet laten zien dan krijgt hij 76k boete per dag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *