Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Bears ontslaan recidivist McDonald

De Chicago Bears hadden weinig bedenktijd nodig om defensive end Ray McDonald gisteren te ontslaan nadat hij op dezelfde dag was gearresteerd. De voormalig Niner zou een vrouw met een baby op haar arm mishandeld hebben.

McDonald wordt aangeklaagd voor zowel de mishandeling als het in gevaar brengen van de baby. Als speler van de San Francisco 49ers werd hij in december al ontslagen vanwege zijn slechte gedrag buiten het veld. De Chicago Bears zeggen in tweede kansen te geloven, maar dat hij die nu verspeeld heeft. In maart werd hij nog gecontracteerd voor één jaar na lange gesprekken tussen de teameigenaar en Ray McDonald. Tevergeefs dus…

Offensive lineman Kyle Long liet via Twitter weten zijn ‘nieuwe’ teamgenoot niet te zullen missen: ‘Opgeruimd staat netjes’. Voor McDonald zal het blijven bij zijn 21o tackles en 19,5 sacks in de NFL.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *