Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Jermaine Ramsey laat weer van zich horen

American football fans in Nederland hadden al een tijdje niets meer vernomen van Jermaine Ramsey, de atletische ballenvanger van de Arnhem Falcons. Daar kwam in de uitwedstrijd tegen Alphen Eagles weer een keer verandering in (foto: Maarten van Bergen).

De Amerikaan was de Nederlandse American football scene ingewandeld met een aantal spetterende touchdown plays tegen Amsterdam Panthers (79 yards) en Nijmegen Pirates (in totaal 4 TD’s met een langste van 48 yards). Hierdoor had de receiver lange tijd het grootste average per catch in de Nederlandse Eredivisie. De laatste weken was het echter stil rond Ramsey. De wide out ving sinds 29 maart in drie wedstrijden slechts 5 catches voor 36 yards en een touchdown.

Tegen Alphen Eagles won Ramsey door bad angles van de Alphen secondary weer een footrace voor een touchdown. Deze ging voor 64 yards en zes punten.

Falcons verloor weliswaar, maar weet dat het elke defense met de playmakers aan aanvallende zijde van de bal lastig kan maken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *