Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Spijkenisse Scouts maakt sportief gebaar

Spijkenisse Scouts kreeg afgelopen zondag met 30-0 op de broek van Groningen Giants, maar dat weerhield het team er niet van de waardigheid te behouden. In wat kan worden bestempeld als het meest sportieve AFBN-moment van 2015, verzamelden de Spijkenisse Scouts zich na de wedstrijd rondom een aan de rolstoel gekluisterde Bart van Bezouw van Groningen Giants. Daar verzorgden zij, compleet a capella, de geblesseerde linebacker een beterschapsyell.

Van Bezouw brak zijn been afgelopen Moederdag tijdens het treffen met Den Haag Raiders. Over 3,5 week mag hij weer voorzichtig beginnen met revalideren, maar de verdediger staat naar verwachting pas in februari 2016 weer op het veld. “Het was een geweldig gebaar van de Scouts,” aldus de linebacker. “Er is veel respect tussen beide teams, die in het verleden al menig duel met elkaar hebben uitgevochten.”

Gridiron ontvangt graag beelden van het gebaar. Mocht iemand de beschikking hebben over videomateriaal, dan houden wij ons van harte aanbevolen via redactie@helskabaal.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *