Een abonnement op Gridiron The Magazine? Vier bewaarnummers voor een lage prijs!

Manning verliest zijn bodyguard

Ryan Clady heeft vandaag zijn kruisband gescheurd en kan het seizoen 2015 nu al op zijn spreekwoordelijke buik schrijven bij de Denver Broncos. Slecht nieuws voor quarterback Peyton Manning die hiermee zijn left tackle en voornaamste blocker verliest.

Tijdens de Organised Team Activities wordt doorgaans met weinig contact getraind, dus een lullige verdraaiing lijkt de oorzaak van de knieblessure. Een gescheurde kruisband is niet zo snel hersteld en een half jaar is hij wel uit de running. Met wat geluk kan hij aan het einde nog terugkeren, maar goed ziet het er niet uit.

Peyton Manning verliest daarmee zijn derde speler uit de offensive line. Eerder werd Orlando Franklin verloren in free agency en werd center Manny Ramirez geruild tijdens de draft. Geen goed nieuws voor de ploeg die Super Bowl-kandidaat werd geacht. Overigens was Ryan Clady in 2013 ook al grotendeels uitgeschakeld na een voetblessure. Toen wisten de Denver Broncos te overleven met invaller Chris Clark. Hij staat nog steeds onder contract dus een ervaren back-up is beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *